Termeni si conditii

PREZENTARE GENERAL─é

Acest website este operat de Magazinul Meu. Pe tot parcursul site-ului, termenii "noi", "ne" ╚Öi "nostru" se refer─â la Magazinul Meu. Magazinul Meu ofer─â acest website, inclusiv toate informa╚Ťiile, instrumentele ╚Öi serviciile disponibile de pe acest site, utilizatorului, condi╚Ťionate de acceptarea dumneavoastr─â a tuturor termenilor, condi╚Ťiilor, politicilor ╚Öi notific─ârilor prezentate aici.

Prin vizitarea site-ului nostru ╚Öi/sau achizi╚Ťionarea unui produs de la noi, participa╚Ťi la "Serviciu-ul" nostru ╚Öi sunte╚Ťi de acord s─â fi╚Ťi obligat de urm─âtoarele termeni ╚Öi condi╚Ťii ("Termeni de Serviciu", "Termeni"), inclusiv termenii ╚Öi condi╚Ťiile suplimentare ╚Öi politicile men╚Ťionate aici ╚Öi/sau disponibile prin hyperlink. Ace╚Öti Termeni de Serviciu se aplic─â tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, f─âr─â a se limita, utilizatorilor care sunt navigatori, furnizori, clien╚Ťi, comercian╚Ťi ╚Öi/sau contributori de con╚Ťinut.

V─â rug─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie ace╚Öti Termeni de Serviciu ├«nainte de a accesa sau utiliza website-ul nostru. Acces├ónd sau utiliz├ónd orice parte a site-ului, sunte╚Ťi de acord s─â fi╚Ťi obligat de ace╚Öti Termeni de Serviciu. Dac─â nu sunte╚Ťi de acord cu to╚Ťi termenii ╚Öi condi╚Ťiile acestui acord, nu ave╚Ťi voie s─â accesa╚Ťi website-ul sau s─â utiliza╚Ťi orice servicii. Dac─â ace╚Öti Termeni de Serviciu sunt considera╚Ťi o ofert─â, acceptarea este expres limitat─â la ace╚Öti Termeni de Serviciu.

Orice caracteristici sau instrumente noi ad─âugate la magazinul actual vor fi, de asemenea, supuse Termenilor de Serviciu. Pute╚Ťi consulta cea mai recent─â versiune a Termenilor de Serviciu ├«n orice moment pe aceast─â pagin─â. Ne rezerv─âm dreptul de a actualiza, schimba sau ├«nlocui orice parte a acestor Termeni de Serviciu prin postarea de actualiz─âri ╚Öi/sau modific─âri pe website-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastr─â s─â verifica╚Ťi periodic aceast─â pagin─â pentru a vedea modific─ârile. Utilizarea continu─â a website-ului sau accesul la acesta dup─â postarea oric─âror modific─âri constituie acceptarea acestor modific─âri.

Magazinul nostru este g─âzduit pe platforma Shopify Inc. Ei ne furnizeaz─â platforma de comer╚Ť electronic online care ne permite s─â v├óndem produsele ╚Öi serviciile noastre c─âtre dumneavoastr─â.

SEC╚ÜIUNEA 1 - TERMENI MAGAZIN ONLINE Prin acordarea la ace╚Öti Termeni de Serviciu, reprezenta╚Ťi c─â ave╚Ťi cel pu╚Ťin v├órsta majorit─â╚Ťii ├«n statul sau provincia dumneavoastr─â de reziden╚Ť─â, sau c─â ave╚Ťi v├órsta majorit─â╚Ťii ├«n statul sau provincia dumneavoastr─â de reziden╚Ť─â ╚Öi ne-a╚Ťi dat consim╚Ť─âm├óntul de a permite oric─ârui dependent minor s─â utilizeze acest site. Nu pute╚Ťi utiliza produsele noastre ├«n scopuri ilegale sau neautorizate, ╚Öi nici nu pute╚Ťi, ├«n utilizarea Serviciului, s─â ├«nc─âlca╚Ťi legile din jurisdic╚Ťia dumneavoastr─â (inclusiv, dar f─âr─â a se limita la legile privind drepturile de autor). Nu trebuie s─â transmite╚Ťi viermi sau viru╚Öi sau orice cod de natur─â distructiv─â. ├Änc─âlcarea sau nerespectarea oric─ârui termen va rezulta ├«n ├«ncetarea imediat─â a Serviciilor dumneavoastr─â.

SEC╚ÜIUNEA 2 - CONDI╚ÜII GENERALE Ne rezerv─âm dreptul de a refuza Serviciul oricui, pentru orice motiv, ├«n orice moment. ├Än╚Ťelege╚Ťi c─â con╚Ťinutul dumneavoastr─â (excluz├ónd informa╚Ťiile privind cardul de credit), poate fi transferat necriptat ╚Öi poate implica (a) transmisii peste diverse re╚Ťele; ╚Öi (b) modific─âri pentru a se conforma ╚Öi adapta cerin╚Ťelor tehnice ale re╚Ťelelor sau dispozitivelor de conectare. Informa╚Ťiile despre cardul de credit sunt ├«ntotdeauna criptate ├«n timpul transferului peste re╚Ťele. Sunte╚Ťi de acord s─â nu reproduce╚Ťi, duplica╚Ťi, copia╚Ťi, vinde╚Ťi, revinde╚Ťi sau exploata╚Ťi nicio parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact pe website prin intermediul c─âruia este furnizat Serviciul, f─âr─â permisiunea scris─â expres─â din partea noastr─â. Titlurile utilizate ├«n acest acord sunt incluse doar pentru convenien╚Ť─â ╚Öi nu vor limita sau afecta ├«n alt mod ace╚Öti Termeni.

SEC╚ÜIUNEA 3 - ACURATE╚ÜE, COMPLETITUDINEA ╚śI TIMPUL INFORMA╚ÜIILOR Nu suntem responsabili dac─â informa╚Ťiile f─âcute disponibile pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar ├«n scopuri de informare general─â ╚Öi nu ar trebui s─â fie folosit sau luat ├«n considerare ca singura baz─â pentru luarea deciziilor f─âr─â a consulta sursele primare, mai exacte, mai complete sau mai actuale de informa╚Ťii. Orice ├«ncredere ├«n materialul de pe acest site este pe propria dumneavoastr─â r─âspundere. Acest site poate con╚Ťine anumite informa╚Ťii istorice. Informa╚Ťiile istorice, ├«n mod necesar, nu sunt actuale ╚Öi sunt furnizate doar pentru referin╚Ťa dumneavoastr─â. Ne rezerv─âm dreptul de a modifica con╚Ťinutul acestui site ├«n orice moment, dar nu avem obliga╚Ťia de a actualiza orice informa╚Ťii de pe site-ul nostru. Sunte╚Ťi de acord c─â este responsabilitatea dumneavoastr─â s─â monitoriza╚Ťi modific─ârile pe site-ul nostru.

SEC╚ÜIUNEA 4 - MODIFIC─éRI ALE SERVICIULUI ╚śI PRE╚ÜURILOR Pre╚Ťurile pentru produsele noastre pot fi modificate f─âr─â notificare prealabil─â. Ne rezerv─âm dreptul, ├«n orice moment, s─â modific─âm sau s─â ├«ntrerupem Serviciul (sau orice parte sau con╚Ťinut al acestuia) f─âr─â notificare ├«n orice moment. Nu vom fi responsabili fa╚Ť─â de dumneavoastr─â sau fa╚Ť─â de orice ter╚Ť pentru orice modificare, schimbare de pre╚Ť, suspendare sau ├«ntrerupere a Serviciului.

SEC╚ÜIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dac─â este cazul) Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantit─â╚Ťi limitate ╚Öi pot fi supuse return─ârii sau schimbului doar ├«n conformitate cu Politica noastr─â de Rambursare: [LINK SPRE POLITICA DE RAMBURSARE] Ne-am str─âduit s─â afi╚Ö─âm c├ót mai precis posibil culorile ╚Öi imaginile produselor noastre care apar ├«n magazin. Nu putem garanta c─â afi╚Öajul oric─ârei culori de pe monitorul computerului dumneavoastr─â va fi exact. Ne rezerv─âm dreptul, dar nu suntem obliga╚Ťi, s─â limit─âm v├ónzarea produselor sau serviciilor noastre c─âtre orice persoan─â, regiune geografic─â sau jurisdic╚Ťie. Putem exercita acest drept ├«n mod individual. Ne rezerv─âm dreptul de a limita cantit─â╚Ťile oric─ârui produs sau serviciu pe care le oferim. Toate descrierile de produse sau pre╚Ťuri pentru produse pot fi modificate ├«n orice moment f─âr─â notificare prealabil─â, la discre╚Ťia noastr─â exclusiv─â. Ne rezerv─âm dreptul de a ├«ntrerupe orice produs ├«n orice moment. Orice ofert─â pentru orice produs sau serviciu f─âcut─â pe acest site este nul─â acolo unde este interzis─â. Nu garant─âm c─â calitatea oric─ârui produs, serviciu, informa╚Ťie sau alt material achizi╚Ťionat sau ob╚Ťinut de dumneavoastr─â va satisface a╚Ötept─ârile dumneavoastr─â, sau c─â orice erori ├«n Serviciu vor fi corectate.

SEC╚ÜIUNEA 6 - ACURATE╚ÜEA FACTUR─éRII ╚śI INFORMA╚ÜIILOR DESPRE CONT Ne rezerv─âm dreptul de a refuza orice comand─â pe care o plasa╚Ťi la noi. Putem, la discre╚Ťia noastr─â, s─â limit─âm sau s─â anul─âm cantit─â╚Ťile achizi╚Ťionate pe persoan─â, pe gospod─ârie sau pe comand─â. Aceste restric╚Ťii pot include comenzile plasate de sau sub acela╚Öi cont de client, aceea╚Öi cartel─â de credit ╚Öi/sau comenzile care folosesc aceea╚Öi adres─â de facturare ╚Öi/sau de expediere. ├Än cazul ├«n care facem o schimbare sau anul─âm o comand─â, putem ├«ncerca s─â v─â notific─âm contact├ónd adresa de e-mail ╚Öi/sau adresa de facturare/num─ârul de telefon furnizate ├«n momentul plas─ârii comenzii. Ne rezerv─âm dreptul de a limita sau de a interzice comenzi care, ├«n opinia noastr─â, par s─â fie plasate de dealeri, rev├ónz─âtori sau distribuitori.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE

E╚Öti de acord s─â furnizezi informa╚Ťii actuale, complete ╚Öi exacte despre achizi╚Ťiile ╚Öi contul t─âu pentru toate cump─âr─âturile efectuate ├«n magazinul nostru. E╚Öti de acord s─â ├«╚Ťi actualizezi prompt contul ╚Öi alte informa╚Ťii, inclusiv adresa de e-mail ╚Öi numerele de card de credit ╚Öi datele de expirare, astfel ├«nc├ót s─â putem finaliza tranzac╚Ťiile tale ╚Öi s─â te contact─âm ├«n caz de nevoie.

Pentru mai multe detalii, te rug─âm s─â consul╚Ťi Politica noastr─â de rambursare: [LINK C─éTRE POLITICA DE RAMBURSARE].

SECȚIUNEA 7 - UNELTE OPȚIONALE

Putem s─â ├«╚Ťi oferim acces la unelte ale ter╚Ťilor pe care nu le monitoriz─âm, nu avem control asupra lor ╚Öi niciun aport. Recuno╚Öti ╚Öi e╚Öti de acord c─â oferim acces la astfel de unelte "a╚Öa cum sunt" ╚Öi "├«n func╚Ťie de disponibilitate" f─âr─â nicio garan╚Ťie, reprezentare sau condi╚Ťie de orice fel ╚Öi f─âr─â nicio aprobare. Nu vom avea nicio r─âspundere ├«n ceea ce prive╚Öte utilizarea ta a uneltelor op╚Ťionale ale ter╚Ťilor. Orice utilizare de c─âtre tine a uneltelor op╚Ťionale oferite prin intermediul site-ului se face ├«n ├«ntregime pe propriul t─âu risc ╚Öi discre╚Ťie, iar tu ar trebui s─â te asiguri c─â e╚Öti familiarizat ╚Öi de acord cu termenii ├«n care uneltele sunt furnizate de furnizorii relevan╚Ťi de ter╚Ťe p─âr╚Ťi. De asemenea, ├«n viitor, am putea s─â oferim noi Servicii ╚Öi/sau func╚Ťionalit─â╚Ťi prin intermediul site-ului (inclusiv lansarea de noi unelte ╚Öi resurse). Astfel de caracteristici ╚Öi/sau Servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de Serviciu.

SECȚIUNEA 8 - LINKURI CĂTRE TERȚI

Anumite con╚Ťinuturi, produse ╚Öi servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot include materiale de la ter╚Ťe p─âr╚Ťi. Linkurile c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi de pe acest site te pot direc╚Ťiona c─âtre site-uri web ter╚Ťe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea con╚Ťinutului sau a acurate╚Ťei ╚Öi nu garant─âm ╚Öi nu vom avea nicio r─âspundere sau responsabilitate pentru materialele sau site-urile web ale ter╚Ťelor p─âr╚Ťi sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale ter╚Ťilor. Nu suntem r─âspunz─âtori pentru niciun prejudiciu sau daun─â legat─â de achizi╚Ťionarea sau utilizarea bunurilor, serviciilor, resurselor, con╚Ťinutului sau a altor tranzac╚Ťii realizate ├«n leg─âtur─â cu orice site web al ter╚Ťilor. Te rug─âm s─â analizezi cu aten╚Ťie politica ╚Öi practicile ter╚Ťilor ╚Öi s─â te asiguri c─â le ├«n╚Ťelegi ├«nainte de a participa la orice tranzac╚Ťie. Pl├óngeri, reclama╚Ťii, probleme sau ├«ntreb─âri referitoare la produsele ter╚Ťilor ar trebui adresate direct c─âtre ter╚Ť.

SEC╚ÜIUNEA 9 - COMENTARII ALE UTILIZATORILOR, FEEDBACK ╚śI ALTE CONTRIBUTII

Dac─â, la cererea noastr─â, trimi╚Ťi anumite contribu╚Ťii specifice (de exemplu, particip─âri la concursuri) sau, f─âr─â o solicitare din partea noastr─â, trimi╚Ťi idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin po╚Öt─â sau ├«n alt mod (colectiv, "comentarii"), e╚Öti de acord c─â putem, ├«n orice moment, f─âr─â restric╚Ťii, s─â edit─âm, copiem, public─âm, distribuim, traducem ╚Öi s─â folosim ├«n orice mediu orice comentarii pe care ni le trimi╚Ťi. Noi nu suntem ╚Öi nu vom avea nicio obliga╚Ťie (1) de a men╚Ťine confiden╚Ťial orice comentarii; (2) de a pl─âti compensa╚Ťii pentru orice comentarii; sau (3) de a r─âspunde la orice comentarii. Am putea, dar nu avem obliga╚Ťia, s─â monitoriz─âm, s─â edit─âm sau s─â ├«nl─âtur─âm con╚Ťinutul pe care ├«l consider─âm, la discre╚Ťia noastr─â exclusiv─â, ilegal, ofensator, amenin╚Ť─âtor, def─âim─âtor, calomnios, pornografic, obscen sau altfel obiec╚Ťionabil sau care ├«ncalc─â drepturile de proprietate intelectual─â ale unei p─âr╚Ťi sau ace╚Öti Termeni de Serviciu. E╚Öti de acord c─â comentariile tale nu vor ├«nc─âlca niciun drept al unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi, inclusiv drepturile de autor, marc─â comercial─â, confiden╚Ťialitate, personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. Mai mult, e╚Öti de acord ca comentariile tale s─â nu con╚Ťin─â materiale def─âim─âtoare sau altfel ilegale, abuzive sau obscene sau s─â con╚Ťin─â orice virus de calculator sau alt cod malware care ar putea afecta ├«n orice fel func╚Ťionalitatea sau operarea Serviciului sau a oric─ârui site web asociat. Nu po╚Ťi folosi o adres─â de e-mail fals─â, s─â pretinzi c─â e╚Öti altcineva sau s─â ne conduci pe noi sau pe ter╚Ťe p─âr╚Ťi ├«n eroare ├«n ceea ce prive╚Öte originea oric─âror comentarii. E╚Öti ├«n ├«ntregime responsabil pentru orice comentarii pe care le faci ╚Öi pentru acurate╚Ťea lor. Nu ne asum─âm nicio responsabilitate ╚Öi nu avem nicio r─âspundere pentru niciun comentariu postat de tine sau de orice ter╚Ť─â parte.

SECȚIUNEA 11 - INFORMAȚII PERSONALE

Trimiterea informa╚Ťiilor tale personale prin magazin este guvernat─â de Politica noastr─â de Confiden╚Ťialitate, pe care o po╚Ťi vizualiza aici: [LINK C─éTRE POLITICA DE CONFIDEN╚ÜIALITATE].

SEC╚ÜIUNEA 12 - ERORI, INACCUR─é╚ÜIUNI ╚śI OMISIUNI

Ocazional, pot exista informa╚Ťii pe site-ul nostru sau ├«n Serviciu care con╚Ťin erori tipografice, inexactit─â╚Ťi sau omisiuni care pot s─â se refere la descrieri de produse, pre╚Ťuri, promo╚Ťii, oferte, taxe de transport ale produselor, timpi de tranzit ╚Öi disponibilitate. Ne rezerv─âm dreptul de a corecta orice erori, inexactit─â╚Ťi sau omisiuni ╚Öi de a schimba sau actualiza informa╚Ťii sau de a anula comenzi dac─â orice informa╚Ťie ├«n Serviciu sau pe orice site web asociat este inexact─â ├«n orice moment f─âr─â notificare prealabil─â (inclusiv dup─â ce ai depus comanda). Nu avem nicio obliga╚Ťie de a actualiza, modifica sau clarifica informa╚Ťiile ├«n Serviciu sau pe orice site web asociat, inclusiv, f─âr─â limitare, informa╚Ťiile despre pre╚Ťuri, except├ónd cazul ├«n care legea o impune. Nicio actualizare sau dat─â de re├«mprosp─âtare specificat─â ├«n Serviciu sau pe orice site web asociat nu ar trebui interpretat─â ca indic├ónd c─â toate informa╚Ťiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 13 - UTILIZĂRI INTERZISE

├Än plus fa╚Ť─â de alte interdic╚Ťii prev─âzute ├«n Termenii de Serviciu, ├«╚Ťi este interzis s─â utilizezi site-ul sau con╚Ťinutul s─âu: (a) ├«n scopuri ilegale; (b) pentru a solicita altora s─â efectueze sau s─â participe la ac╚Ťiuni ilegale; (c) pentru a ├«nc─âlca reglement─ârile, regulile, legile sau ordonan╚Ťele interna╚Ťionale, federale, provinciale sau de stat; (d) pentru a ├«nc─âlca drepturile noastre de proprietate intelectual─â sau drepturile de proprietate intelectual─â ale altora; (e) pentru a h─âr╚Ťui, abuza, insulta, d─âuna, def─âima, calomnia, denigra, intimida sau discrimina pe baza genului, orient─ârii sexuale, religiei, etniei, rasei, v├órstei, originii na╚Ťionale sau a handicapului; (f) pentru a furniza informa╚Ťii false sau ├«n╚Öel─âtoare; (g) pentru a ├«nc─ârca sau transmite viru╚Öi sau orice alt tip de cod mali╚Ťios care ar putea afecta ├«n vreun fel func╚Ťionalitatea sau opera╚Ťionalitatea Serviciului sau a oric─ârui site web asociat, altor site-uri web sau Internetului; (h) pentru a colecta sau urm─âri informa╚Ťii personale ale altora; (i) pentru a face spam, phishing, farm, pretext, spider, crawling sau scraping; (j) ├«n scopuri obscene sau imorale; sau (k) pentru a interfera sau a eluda func╚Ťiile de securitate ale Serviciului sau a oric─ârui site web asociat, altor site-uri web sau Internetului. Ne rezerv─âm dreptul de a-╚Ťi ├«ntrerupe utilizarea Serviciului sau a oric─ârui site web asociat pentru ├«nc─âlcarea oric─âreia dintre utiliz─ârile interzise.

SEC╚ÜIUNEA 14 - DESP─éGUBIRE V─â angaja╚Ťi s─â desp─âgubi╚Ťi, s─â ap─âra╚Ťi ╚Öi s─â elibera╚Ťi de orice r─âspundere My Store ╚Öi compania noastr─â mam─â, filialele, afilia╚Ťii, partenerii, ofi╚Ťerii, directorii, agen╚Ťii, contractan╚Ťii, licen╚Ťiatorii, furnizorii de servicii, subcontractan╚Ťii, furnizorii, stagiarii ╚Öi angaja╚Ťii no╚Ötri, de orice cerere sau solicitare, inclusiv cheltuieli rezonabile de avoca╚Ťi, f─âcute de orice ter╚Ť din cauza sau ├«n leg─âtur─â cu ├«nc─âlcarea dvs. a acestor Termeni de Serviciu sau a documentelor pe care le ├«ncorporeaz─â prin referire, sau a ├«nc─âlc─ârii dvs. a oric─ârei legi sau drepturilor unui ter╚Ť.

SECȚIUNEA 15 - DIVIZIBILITATE În cazul în care oricare prevedere a acestor Termeni de Serviciu este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, această prevedere va fi totuși aplicabilă în măsura maximă permisă de legea aplicabilă, iar partea inaplicabilă va fi considerată eliminată din acești Termeni de Serviciu, fără a afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi rămase.

SEC╚ÜIUNEA 16 - RESILIERE Obliga╚Ťiile ╚Öi r─âspunderile p─âr╚Ťilor dob├óndite ├«nainte de data rezilierii vor supravie╚Ťui ├«ncet─ârii acestui acord ├«n toate scopurile. Ace╚Öti Termeni de Serviciu sunt efectivi cu excep╚Ťia ╚Öi p├ón─â la rezilierea acestora fie de c─âtre dvs., fie de c─âtre noi. Pute╚Ťi rezilia ace╚Öti Termeni de Serviciu ├«n orice moment notific├óndu-ne c─â nu mai dori╚Ťi s─â utiliza╚Ťi serviciile noastre sau atunci c├ónd ├«nceta╚Ťi s─â utiliza╚Ťi site-ul nostru. Dac─â, ├«n opinia noastr─â exclusiv─â, nu respecta╚Ťi sau avem suspiciuni c─â nu a╚Ťi respectat oricare termen sau condi╚Ťie a acestor Termeni de Serviciu, putem, de asemenea, s─â reziliem acest acord ├«n orice moment f─âr─â notificare ╚Öi ve╚Ťi r─âm├óne responsabil pentru toate sumele datorate p├ón─â la data rezilierii; ╚Öi/sau v─â putem nega accesul la serviciile noastre (sau oricare parte a acestora).

SEC╚ÜIUNEA 17 - ├ÄNTREG ACORDUL Nerecunoa╚Öterea sau neexercitarea de c─âtre noi a oric─ârui drept sau prevedere a acestor Termeni de Serviciu nu va constitui o renun╚Ťare la un astfel de drept sau prevedere. Ace╚Öti Termeni de Serviciu ╚Öi orice politici sau reguli de operare postate de noi pe acest site sau referitoare la Serviciu constituie ├«ntregul acord ╚Öi ├«n╚Ťelegere ├«ntre dvs. ╚Öi noi ╚Öi guverneaz─â utilizarea dvs. a Serviciului, ├«nlocuind orice acorduri anterioare sau contemporane, comunic─âri ╚Öi propuneri, fie orale, fie scrise, ├«ntre dvs. ╚Öi noi (inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor de Serviciu). Orice ambiguit─â╚Ťi ├«n interpretarea acestor Termeni de Serviciu nu vor fi interpretate ├«mpotriva p─âr╚Ťii redactoare.

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABILĂ Acești Termeni de Serviciu și orice acorduri separate în temeiul cărora vă furnizăm servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României.

SEC╚ÜIUNEA 19 - MODIFIC─éRI ALE TERMENILOR DE SERVICIU Pute╚Ťi verifica versiunea cea mai recent─â a Termenilor de Serviciu ├«n orice moment pe aceast─â pagin─â. Ne rezerv─âm dreptul, la discre╚Ťia noastr─â exclusiv─â, de a actualiza, schimba sau ├«nlocui orice parte a acestor Termeni de Serviciu prin postarea actualiz─ârilor ╚Öi modific─ârilor pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. s─â verifica╚Ťi site-ul nostru periodic pentru modific─âri. Utilizarea continu─â sau accesul la site-ul nostru sau Serviciu dup─â postarea oric─âror modific─âri ale acestor Termeni de Serviciu constituie acceptarea acestor modific─âri.

SEC╚ÜIUNEA 20 - INFORMA╚ÜII DE CONTACT ├Äntreb─âri despre Termenii de Serviciu trebuie trimise la empiremobile.sales@gmail.com. Informa╚Ťiile noastre de contact sunt afi╚Öate mai jos: SC VALVIC DETAILING AUTO SRL empiremobile.sales@gmail.com Strada Dun─ârii, bloc 809, ap. 12, Alexandria, Teleorman +40773746431 J34/561/2021